Di zaman yang serba moden dan serba canggih ni…masih ada pasaraya yang kelam kabut mintak pelanggan tinggal barang di luar ataupun kena taruk barang dalam plastik lepas tu seal. Yang teruk lagi setiap kali keluar kena cop resit kat plastik. Apa guna apa CC TV kalau tidak memberi kemudahan yang lebih selesa kepada pelanggan. saya puji pasaraya JUXXX…terutama di Taman Equine (satu ni pun yg saya selalu pergi)…..guard dia tak kisah langsung..kita nak bawa bag ke, nak bawa plastik bag ke ..apa ke. CC Tv ada merata-rata…dan saya percaya mereka ada satu sistem keselamatan yang komprehensif.  Kita bebas bawa barang peribadi masuk semasa shopping. Senang nak shooping….dan pada masa yang sama selamat.

Myfendi : Rasanya pasaraya lain pun dah boleh follow JUXXX, gunakan sepenuhnya security system yang canggih sekarang.